Schrijf je in voor Xandres & Hampton Bays!

Xandres & Hampton Bays

Registreer je en ontvang alle uitnodigingen om Xandres & Hampton Bays te shoppen met kortingen tot 70%!

Katrien:

Ik was mega content van de organisatie bij de Xandres Vip verkoop. Voldoende voorraad en een goede organisatie. Alles netjes gesorteerd per maat en voldoende paskamers. Ik ben al ingeschreven voor het Vip Event van River Woods en breng mijn vriendinnen mee!

Wie zijn we?

Shopping Event VIP organiseert met exclusieve mode-merken op regelmatige tijdstippen privé-verkoopdagen.

Houd je van fashion en merkkledij, dan mag je zo’n Shopping Event niet missen. 

Door onze rechtstreekse samenwerking met deze topmerken, genieten onze leden van waanzinnige kortingen.

Magda:

Met heel veel plezier ben ik naar Destelbergen geweest voor de verkoop van Xandres. De verkoopformule vind ik super. Alles hangt netjes per maat en ook het passen van de kleding verloopt ordelijk en fatsoenlijk. Ook de mensen van de verkoop gaven mij advies en waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik ga het adres ook doorgeven aan mijn vriendinnen zodat we volgende keer met enkele vriendinnen kunnen komen. Ik ben met een goed gevoel naar huis terug gereden.